Разликата е јасна!

Едел-Пром Вашиот доживотен партнер за автостакла!
image
image
image
Ви Треба АВТО СТАКЛО?
Вие сте на Правото Место!
image
Milka
Lego
Puma
Dell

ЕДЕЛ-ПРОМ УСЛУГИ:

* Продажба на автостакла
* Продажба на помагала и материјали за монтажа на автостакла
* Монтажа на автостакла
* Репарирање на оштетени автостакла

ЕДЕЛ-ПРОМ Ви гарантира за:

* Квалитетот на вграденото стакло
* Квалитетот на вградувањето ( монтажа )
* Квалитетот на употребените материјали за вградување
* Рок на важност на гаранцијата - неограничена

Styling

Промена на автостакла

Промента на вашето автостакло најчесто трае оклу еден час, бидејќи материјалите употребени за вградување се секогаш од највисок клвалитет.
Particles

Професионални техничари

Располагаме со најпрофесионални техничари за промна на автостакла. Нашиот тим функционира повеќе од 25 години и во секое време е спремен за сите предизвици.
Layout

Поправка на мали пукнатини

Поправката трае само еден час! Се враќа цврстината и прегледноста на вашето автостакло со што оштетувањето е помалку приметно. Се избегнува промена на ново автостакло со што и трошоците се пониски.
ЕДЕЛ-ПРОМ е компанија која е лидер на Македонскиот пазар повеќе од 25 години, исклучиво со продажба и монтажа на автостакла за сите видови на моторни возила (патнички и товарни) кои се во експлоатација на нашите патишта.

Како лидери во нашата бранша една од најважните работи за нас е нашата посветеност кон нашите клиенти со цел да добијат исклучителен квалитет по прифатлива цена. Ние гарантираме ниска и фер цена за сите наши услуги, како и најбрза услуга.

Исто така работиме претежно со сите осигурителни компании во земјата. Доколку имате уплатено осигурување од кршење на стакло тогаш промената со ново автостакло е бесплатно.

Дојдете, проверете и ќе се уверите во нашите можности за квалитет и брза услуга.
image

contact@edel-prom.com

Адреса

бул. Босна и Херцеговина
Ул. Босна и Херцеговина бр. 9
Скопје
1000, Скопје
PO-LDN 123
Македонија

Работно време

Monday - Friday
Понеделник - Петок
09:00 - 17:00 (GMT 0)
08:00 - 17:00
Monday - Friday
Сабота
09:00 - 17:00 (GMT 0)
09:00 - 15:00